Baju Saiz besar Boleh didapati Hanya Di Bob Rock, Plaza Shah Alam

Bagi Eddy yang bersaiz besar sukar hendak membeli pakaian setiap kali bile nak shopping dan Semua pakaian yang dijual kat luar tu kebanyakan dibuat hanya untuk yang bersaiz kecil. Nasib Baik Eddy Terserempak kedai Bob Rock yang peka dan menyedari kehendakan baju seluar yang bersaiz besar juga berfesyen.
Setiap orang mempunyai bentuk badan yang berbeza, untuk mencari pakaian sesuai yang padan dengan badan kita dan nampak supaya kemas adalah penting. Namun begitu, nak cari corak pattern yang kita sendiri suka memang susah. Biasanya baju yang bersaiz besar tak banyak pilihan, tak mantap dan tak stylo.
Bob Rock Merupakan jenama terkenal di shah alam khusus Baju bersaiz besar yang menjual Baju Lelaki dan wanita yang berbadan besar dengan corak yang menarik dan disukai ramai teramasuk Eddy Jugak.
Bob Rock juga menyediakan pakaian dari Saiz S hingga ke saiz 6XL bagi memenuhi keperluan pelangan Mereka,
Wanita juga berhak untuk nampak cantik serta bergaya dan berbangga dengan bentuk tubuh mereka. Kat Bob Rock Shah Alam juga mempunyai Blouse, Skirt dan dress yang memang sesuia untuk citarasa mereka yang ingin berpenampilan kemas dengan gaya dan warna berbezayang bakal membuat anda rambang mata.
Baju pantai Exclusive oleh Bob Rock memang menarik dengan design yang sangat stylish dan corak bunga-bunga yang cantik, Semua ini juga ada saiz dari S hingga ke saiz 6XL untuk lelaki yang berbadan besar.

Bahamas
- BAHAMAS TROPICAL SHIRT IN BLUE (RM99)
- BAHAMAS TROPICAL SHIRT IN BLACK (RM99)
- BAHAMAS FLEUR SHIRT IN WHITE (RM99)
- BAHAMAS FLEUR SHIRT IN BLACK (RM99)
- BAHAMAS BL SHIRT IN GREEN (RM99)
- BAHAMAS BL SHIRT IN BLUE(RM99)

Colt DENIM
- COLT DENIM FEATHER SHIRT IN LIGHT (RM99)
- COLT DENIM FEATHER SHIRT IN DARK (RM99)
- COLT REGULAR DENIM SHIRT STRETCHABLE IN LIGHT (RM99)
- COLT REGULAR DENIM SHIRT STRETCHABLE IN DARK (RM99)

Dan Banyak Lagi boleh di https://www.bobrocklovelily.com.my/

Seluar Jogger, Jeans dan Boxer moden untuk lelaki besar ini saiz carta Amerika (US / UK), Perancis, Itali, Rusia, saiz antarabangsa, atau saiz pinggang dalam sentimeter.
- MEN COTTON STRETCHABLE PANTS (RM169)
- MEN JEANS 4855 LOOSE FIT (RM169)
Tali pinggang antara aksesori kaum lelaki. kalau tak pakai nanti seluar meleret ke bawah, orang yang perut comel macam Eddy ni susah sikit nak cari tali pinggang bersesuaian. tak ramai jual tali pinggang saiz besar. Kat Bob Rock terdapat dua jenis Tali pinggang yang tahan lasak iaitu kualiti tinggi gunakan Premium leather, Belt kulit dan belt Stretch.
Dengan besar hatinya Bob Rock nye boss, and boleh daftar di website http://bit.ly/BobRockDiskaun untuk pembelian melalui website dan dapatkan diskaun rm10 dengan menggunakan code diskaun BOBROCK19.



Comments

Popular posts from this blog

The New Bee In Town, Publika

Shopee Men's Sale, Get More, Pay Less

Batik Series by Emerald Brilliant Cheongsam Boutique 鑫碧旗袍 | Malaysia

Experience Ultimate Refreshment With Tiger Crystal

Hair Color Expert | Malaysia

The Get Up Kids is Back to Rock Malaysia!